Surprize, surprize…

Anul acesta a început cu două surprize plăcute…

1. Prima dintre ele a venit de la ING – intrând pe pagina HomeBank, am fost întâmpinat de următorul mesaj:

„Cardul dvs. Visa a fost inregistrat gratuit la serviciul “Verified by Visa”, pentru a va proteja de utilizarea neautorizata pe Internet.”

Intru pe site-ul Romcard, activez „Verified by Visa”, și totul merge OK. În schimb, activarea MasterCard SecureCode încă eșuează, cu același mesaj de eroare descris în alt post.

La ce naiba mai am nevoie de WebCard-ul ăla??? Oh well… măcar e gratis 😛

2. A doua surpriză plăcută a apărut când am deschis Picasa – în noua versiune au introdus suport pentru face-tagging automat. Și deși eram sceptic inițial, acum sunt de-a dreptul surprins de cât de corectă este recunoașterea persoanelor (după o perioadă de învățare, bineînțeles 🙂 ).

Adăugați la asta faptul că rezultatele sunt sincronizate cu albumele online de pe picasaweb. Și că rezultatele locale sunt stocate în folderele cu pozele (nu într-o bază de date mare și centralizată, care să se poată pierde oricând 🙂 ). Și vă veți da seama de ce sunt așa de entuziast.

Zice lumea pe ‘Net că ar mai crăpa din când în când Picasa de la face recognition. Dar asta nu e nimic ce să nu se poată rezolva în timp 🙂

1 Comment »

  1. Tb Said,

    January 4, 2010 @ 1:16

    Io am avut cu Picasa probleme că imi salva pozili unde visa ea, în principiu pe acceași partiție cu program files.
    Ceea ce nu era frumos.
    Poate la versiunile mai noi au făcut și ei programul mai personalizabil.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment