Bridge to Terabithia

Pentru prima dată în destul de mult timp, m-am apucat să caut un film de văzut. Și căutând prin colecție, am dat de „Bridge to Terabithia”. Un film despre care nu știam prea multe, dar îl aveam pentru că îmi atrăsese atenția titlul cu “TB” prin el 🙂

Ceea ce mă așteptam să fie un film „ușor”, banal, care să asigure un fond sonor cât timp fac altceva prin casă, s-a dovedit a fi unul din cele mai bune filme pe care le-am văzut în ultima vreme.Un film care m-a determinat să las orice altceva aveam de făcut, și să stau lipit de ecranul televizorului.

După cum spunea un alt user de pe IMDB:

„The movie touched on my every emotion, bringing me to tall peaks of happiness and leaving me teary-eyed and disconsolate, but still had a perfect and satisfying ending. As weird as it is for me to say this about a movie, Terabithia touched my heart like no film has ever before. And I doubt any film will give me quite the same feeling, ever again”

5 Comments »

 1. Mihai Maruseac Said,

  March 14, 2009 @ 6:10

  Filmul e într-adevăr unul bestial. Păcat că celelalte recomandări de pe IMDB (de la acest film) sunt cam varză (cu posibila excepție a cronicii din Narnia și a Secret Garden, filme pe care nu am apucat să le văd până acum).

 2. marijuana Said,

  March 14, 2009 @ 15:36

  Pe asta nu l-am vazut. Eu zic ca filmul cronica din Narnia nu se merita – e pentru copii mici si chiar mi s-a parut boring (era sa adorm), dar Secret Garden e chiar interesant :D.

 3. bogd Said,

  March 14, 2009 @ 19:17

  @Mihai: “Cronica din Narnia” merită, e un film bun, dar este ce spuneam mai sus – un „kid movie” 🙂 . Un film „ușor” 🙂 Terabithia este un pic mai… altfel.

  Secret Garden nu l-am văzut, așa că nu pot să comentez 🙂

 4. Vlad Said,

  March 31, 2009 @ 15:02

  Mie mi s-a parut cam ghei… adica e ok daca ai sub 18 ani… ai prieteni imaginari – cred ca fata aia nu era intreaga la cap!

 5. bogd Said,

  March 31, 2009 @ 18:20

  Legătura dintre „ghei” (???) și „ok sub 18 ani” mă depășește complet.

  Totuși, ca să răspund, și mie mi s-a părut ușor… scary imaginația ei uneori 🙂 . Dar filmul este despre ceva mai mult decât „prietenii imaginari”, si chiar merită văzut. Părerea mea 😛

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment