CCIE Mobile Lab în București

Ce primesc eu astăzi de la Cisco:

In perioada 2-6 Februarie 2009 vom avea un laborator mobil in Bucuresti care va permite sustinerea CCIE R&S lab in Romania.
Costul este 1750$ si include 2 assesment-uri inainte de examen. Pretul difera putin fata de pretul standard, insa va reduce costul deplasarii in alte centre. In plus centrul din Bruxelles are toate slot-urile de examinare rezervate pe perioada destul de lunga.
Va rog sa ma anuntati cat mai curand daca doriti sa participati la aceasta sesiune – locurile sunt limitate si am dori sa avem cat mai multi candidati din Romania intre cei prezenti la aceasta sesiune.

După cum spuneam, Cisco reușește să sară cu ofertele întotdeauna după ce nu mai am nevoie de ele 🙂 . Dacă există printre voi cineva interesat de oferta de mai sus, dați un semn 😉

3 Comments »

 1. AlexJ Said,

  November 21, 2008 @ 21:50

  wow… cool…
  In primul rand e interesant pentru ca aparent suntem si noi o tarisoara importanta pe harta Cisco 😛
  Si in conditiile aste poate se apuca oamenii sa invete ccie in urmatoarele 2 luni sa prinda caravana ccie 😛

 2. carpalex Said,

  November 22, 2008 @ 2:29

  Interesanta miscarea lor. Oare au din intamplare niste echipamente in trecere, si au zis sa incropeasca un lab de CCIE? Sau ne considera o tara importanta din punct de vedere academic?

  PS: Bogdan, e deja paranormal ce se intampla cu ofertele de la Cisco in raport cu certificarile tale :)))

 3. bogd Said,

  November 22, 2008 @ 7:27

  Laboratorul mobil exista de ceva timp, dar, din cate am inteles eu, pana de curand era deschis doar pentru anumiti parteneri Cisco. Acum e deschis pentru toata lumea, si se tot plimba.

  Programul complet il gasiti aici . Observati ca programul nu este batut in cuie – Romania de exemplu este o aditie mai recenta 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment