CiscoExpo 2008

A început CiscoExpo 2008… Eveniment important, măcar prin faptul că îți permite să afli ce mai e nou prin domeniul în care te învârți 🙂 (sau, în cazul meu, să revezi oameni cu care nu te-ai mai întâlnit de un an 😛 )

Au fost câteva mici probleme – faptul că s-a scumpit (din fericire au avut inspirația să trimită niște coduri gratuite pe la unii – probabil cei care au fost prezenți și prin anii trecuți 😀 ), sau faptul că voluntarii de la academia Cisco prezenți acolo anul acesta nu au avut viață tocmai ușoară.

S-ar mai adăuga faptul că s-au mutat de la Marriott la hotel Radisson SAS. Hotel care arată bine, recunosc, dar… nu este făcut pentru a face față unui număr așa de mare de persoane. Și când de stat jos nu ai unde, de lăsat papornița (citiți: geanta cu hărtii primită de la ei) la garderobă nu ai cum (!!!), iar conversațiile cu diverși oameni le porți înghesuit între 2 standuri și o masă, parcă îți vine să lași naibii tot.

Dar până la urmă, nu asta e cel mai important. Ce contează am spus deja mai sus: prezentările, și oamenii cu care te (re)întâlnești. Vorba lui Meekuu – priceless! 😀

[ Acum sincer – doar nu vă așteptați să pun poze din vreo prezentare, nu? 😀 ]

3 Comments »

 1. Cisco Expo 2008 - the day after | AlexJ Said,

  November 7, 2008 @ 19:27

  […] Ubergeek.ro http://ubergeek.ro/2008/11/05/ciscoexpo-2008/ […]

 2. Cristian Said,

  November 8, 2008 @ 21:03

  Oooo da, contează oamenii și în special oamele precum cele din poză 😀

 3. noureddine Said,

  August 30, 2009 @ 14:12

  bonjour
  je peux savoir la configuration d’un serveur SIP avec GNS3

  merci d’avance.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment