It’s here…

NUUUUUU!!!! A apărut! Nu se poate! Nu putea să apară și el în vacanță, când îți mai permiți să renunți câteva săptămâni la orice gen de viață? 😛

Despre cine este vorba? Despre Fallout 3!

Să explic: nu sunt maniac starcraft. Sau CS. Sau ce se mai joacă la ora actuală. Apreciez un RTS bun, dar… prefer întotdeauna RPG-urile.

Problema cu ele? Mănâncă timp. Dacă într-adevăr vrei să joci un RPG cap-coadă și să și urmărești povestea, trebuie să stai de el.

Rezultat? Am jucat cu mare plăcere BG, BG2, NWN, Fallout (1 și 2), Arcanum. Dar acum stau cu Neverwinter Nights 2 pe HDD (și nu numai – mai am o copie, venită cu placa video 🙂 ) de când a apărut. Și Meekuu nu scapă nici o ocazie să mă zgândăre, poate-poate mă apuc de jucat 😛 .

Oh well… încă unul pe lista de „todo”. La care nu ajung niciodată, pentru că atunci când am un pic de timp prefer să joc joculețe stupide (gen Chicken Invaders – BTW, super joc și el, dar din cu totul altă categorie 🙂 ). Pentru că știu că de ele mă pot lăsa repede, și fără prea mari regrete. Și fără să mă întreb „da’ dacă jucam mage, cum ar fi fost la nivelul 70?” 😛

[ LE: Văd și un Red Alert 3 apărut… Se simte că vin sărbătorile! 🙂 ]

Leave a Comment