ING și cardul

În ultima vreme am din ce în ce mai puțin timp. Și acel puțin timp liber prefer să îl petrec în cu totul alte moduri decât stând la coadă ca să îmi plătesc facturile. Ca urmare, tot încerc să găsesc modalități mai… electronice de plată.

Până acum, m-am descurcat așa: plăți la bancomat BancPost pentru Orange/Vodafone/Romtelecom. Problemele? 1) BancPost nu are contract cu RENEL (sau Electrica, sau ENEL, sau dracu’ să-i ia – că și așa oferă niște servicii de cacao 😐 ); 2) Degeaba plătesc eu repede la bancomat, dacă la fiecare 2 sau 3 luni trebuie să stau câte o oră la coadă ca să depun bani pe cardul ăla (nu știu cum naiba, da’ la Bancpost sunt tot timpul cozi. Și nu mici!)

Ca urmare, acum mi-am făcut cont la ING. Pentru Internet Banking, în principal (printr-o ciudată coincidență, FIX când am depus eu actele la ING pentru card s-au decis și cei de la muncă să treacă toate cardurile salariaților tot pe ING :)) ). Prima surpriză plăcută: depunerea se face direct la bancomat. Adică bagi cardul, și spui „vreau să depun bani”. Se deschide o gaură mare, în care arunci banii. Și gata! 🙂 Adio cozi la depunere! Dacă adăugăm la asta faptul că ING oferă și o dobândă cât de cât rezonabilă la banii respectivi, începe să îmi placă de ING!

A fost și o surpriză mai puțin plăcută – faptul că dacă de cheamă Gigi Ion Popescu, bancomatul te salută cu „Bun venit, Gigi. Gigi Ion. dl. Gigi Popescu!”. Sper să nu aibă același gen de bâlbe și când e vorba de bani! 🙂

4 Comments »

 1. AlexJ Said,

  October 27, 2008 @ 21:09

  ING rulz 😉

 2. Dani Said,

  October 28, 2008 @ 1:41

  Da si eu folosesc doar ING ( ma jucam odata poker pe internet..si era cel ma usor sa folosesc ING ) .
  Hmm ..pacat ca in Regie nu gasesc un ING prin apropiere, trebuie sa merg tocmain pana la Gara de Nord .
  Prin cardul de ING poti sa trimiti tu bani pe alt card tot de ING fara sa mai astepti la cozi imense.

  GG inG

 3. Alex Said,

  October 28, 2008 @ 10:27

  ING rulz… pana cand ai nevoie sa vorbesti cu cineva si dai peste niste “sonsultanti” care habar nu au pe ce lume traiesc. Dupa aceea – ING is HELL. Sidenote: e valabil nu doar in Romania – eu sunt in Belgia si am avut aceleasi probleme cu ING-ul. KBC ruleaza fin.

 4. UberGeek » Blog Archive » ING își dă în petec Said,

  November 4, 2008 @ 15:05

  […] ING își dă în petec […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment