Super ofertă

Mergând cu mașina prin București (mai exact pe la Unirii), îmi sare în ochi o reclamă. Ce ziceți – ați cumpăra produsul? 😀

8 Comments »

 1. AlexJ Said,

  October 23, 2008 @ 22:46

  scump doamna scump..dincolo era mai ieftin 😛

 2. nexus Said,

  October 24, 2008 @ 11:34

  Pe mine ma amuza ideea de “Internet nelimitat” urmata, mai jos, de un numar de GB. Asa iti dai seama ce “super oferta” de Internet este.

 3. bogd Said,

  October 24, 2008 @ 12:24

  Adevărul e că oferta aia nu e tocmai rea 🙂 (eu acum scriu de pe un modem Orange, care m-a scăpat din multe în ultima vreme 🙂 )

  E „nelimitat” în sensul că nu te taxează la timp sau la trafic (chiar la depășirea traficului menționat acolo, Internetul funcționează în continuare – doar că scade viteza de transfer).

  [ Nu, nu primesc nimic de la Orange ca să le fac reclamă (din păcate 😛 ) – pur și simplu sunt mulțumit de serviciul respectiv 🙂 ]

 4. nexus Said,

  October 24, 2008 @ 19:33

  Stiu la ce se refera “nelimitat” 😛 pentru Internet mobil doar ca mi se pare absurda formularea “Internet nelimitat… si acum beneficiezi de X GB”.

  Laptopul ar trebui sa fie bun – i-am recomandat cuiva un Fujitsu Siemens acum vreo 2 ani si nici pana azi nu am auzit sa fi aparut vreo problema.

 5. bogd Said,

  October 24, 2008 @ 21:19

  Just… don’t get me started!!! 🙂 Cel mai prost laptop pe care l-am avut vreodata a fost un Fujitsu Siemens. M-am jurat ca nu mai cumpar asa ceva in viata mea!

  Poate am avut doar eu ghinion, dar… plasticul era facut ca tabla de pe Dacie. 🙂 Mi s-a crapat in acelasi loc de doua ori in perioada de garantie (si in general am destul de multa grija cu laptop-urile). Mi s-a gripat si o balama de 2 ori, distrugand si ea plasticul din jur… etc.

  Oricum, nici nu ma uitasem la firma – am postat reclama pentru ca mi-a sarit in ochi dimensiunea HDD-ului :))

 6. nexus Said,

  October 25, 2008 @ 10:20

  Cred ca e vorba si de bafta: eu am avut la un moment o placa video ATI. Desi o laudau mai toti, la mine imi facea figuri in majoritatea jocurilor. De atunci iau numai Nvidia.
  Chiar daca e un simplu ghinion, nu prea te incanta sa mai dai banii pe inca un produs de-al lor sa vezi.

 7. Razvan Savu Said,

  October 27, 2008 @ 16:25

  Avand in vedere ca ram e cacalau… e simplu… salvezi totul in RAM … nu stiu ce va tot cramponati asa … de cate ori ai posibilitatea sa cumperi un stick de 128MB care sa fie cat jumate din tot hardul tau?

 8. bogd Said,

  October 27, 2008 @ 16:54

  @Razvan: asta e din categoria „nu e hardu’meu mic – sunt stick-urile de pe piață prea mari!”, nu? 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment