RENEL se întoarce

[ urmează probabil ”RENEL III” și ”RENEL Forever”, că oricum nu am cum să mă duc la concurență, nu? Pe asta se bazează și ei 😛 ]

Vă mai aduceți aminte poveștile mele cu RENEL-ul? Ei bine, tensiunea mea de la rețea nu a trecut de 210V din ianuarie până acum (cum știu? UPS-ul intră pe „boost voltage” pe la 207-210V. Adică fix acel -10% de care teoretic, conform contractului, NU are voie tensiunea să treacă!). A venit vara, au pornit aparatele de aer condiționat, și… a început UPS-ul să intre pe baterii.

Ce se întâmplă? Am cam 180V și ceva mărunțiș la priză. Sub 190. Pe la 180-185, UPS-ul zice „îmi bag picioarele și în boost și în tot”, și trece pe baterii. Cu piuiturile de rigoare.

Mă decid să sun din nou la RENEL (după ce am găsit un „uite că se poate” pe softpedia 🙂 ). Sun, mi se dă număr de sesizare (dragul de UPS prinde LA FIX momentul și piuie fix când eram la telefon 😀 ), mi se spune „rămâneți în locație”. Era cam 22:30.

Pe la 23:45, sun din nou.

„Nu vă supărați, mai rămân în locație, sau pot să dorm și eu ca omu’?”

„Aaa, durează până la 4 ore rezolvarea – vă vor suna colegii ca să vă întrebe dacă mai doriți verificarea”

Mă uit la telefon – nu știu cum naiba, dar am avut un apel nepreluat de la un „fără număr” la 23:05. Și tensiunea a „revenit” la „normalul” de 195V.

Acum trebuie să aștept dimineața, ca să reiau distracția cu telefoanele. Vă țin la curent cu rezultatele 😛

1 Comment »

  1. UberGeek » Blog Archive » Renel - episodul 2 Said,

    June 26, 2008 @ 19:54

    […] Comments ciops on Deck – un service de nota 10!UberGeek » Blog Archive » RENEL se întoarce on Despre RENELbogd on Deck – un service de nota 10!serban on Deck – un service de nota 10!miChou […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment