Critical Mass Riding Bucharest – May 2008

A fost și Critical Mass-ul. (primul pentru mine 🙂 ). Au fost și câteva mici probleme (printre care niște polițiști plini de zel care nu au știut cum să ne alunge mai repede din fața guvernului, sau șoferi care ignoră cu mult succes orice semnal din partea bicicliștilor, și consideră că șoseaua le aparține numai lor).

Dar astea sunt chiar probleme minore. Și trecând peste ele, experiența a fost una extrem de plăcută. Bucureștiul chiar poate fi un oraș frumos atunci când îl vezi relaxat, fără să stai ore întregi la cozi la semafoare. Dacă aveți bicicletă și o după-amiază de vineri liberă (fiecare ultimă zi de vineri din lună, orele 18, parcul Tineretului), vă invit să veniți și voi. Chiar merită!!

Critical Mass Bucharest, May 2008

Critical Mass Bucharest, May 2008

Totul a fost foarte bine organizat – am mers civilizat, în coloană, în grupuri de câte maxim 20 de persoane. Și deși inițial mi-a fost un pic teamă că nu voi putea ține pasul cu ceilalți, viteza medie de deplasare a fost undeva între 10 și 15 km/h. Astfel că nimeni nu a avut nici un fel de probleme.

Pozele pe care le-am făcut le găsiți aici. Pentru a vedea varianta „full-size”, dați click în centru-jos pe poze. Pentru a o salva, aveți în dreapta-jos un buton de download.

Dacă mai are cineva poze de la eveniment, puneți vă rog un comentariu mai jos, ca să le văd și eu!

1 Comment »

  1. len Said,

    May 31, 2008 @ 7:27

    Inca cateva poze: http://www.len.ro/cycling/cycling-events/critical-mass-riding/view

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment