BEST, Adobe, Ender

Care este legătura dintre cele 3 de mai sus? Simplu – astăzi am participat la competiția „BEST Engineering Competition” (ziua IT). Couldn’t help it – în momentul în care am văzut pe site-ul oficialpremii care vor face geek-ul din tine sa aiba un segmentation fault de fericire”, am știut că trebuie să fiu acolo 😀

Ziua a fost sponsorizată de Adobe, iar numele echipei noastre a fost „Ender’s Team”. Și all in all, am reușit să ne întoarcem acasă cu câte un iPod nano fiecare. Urmând ca vineri să participăm în finală.

Impresii? Un concurs chiar foarte interesant, din cel puțin 2 motive:

1) Partea tehnică a cuprins și un mic „bonus” de tip „thinking outside the box” (de care trebuie să recunosc, spre rușinea mea, că nu m-am prins :”> )

2) Nu a fost numai „veniți aici și programați”. Punctajele s-au obținut ca o combinație a rezultatelor de la etapa de programare și a celor de la… Guitar Hero! (da, poate părea ciudat, dar mi s-a părut o idee foarte bună și foarte potrivită cu imaginea pe care o prezenta Adobe. Cine a văzut tricourile Adobe cu „all work, no play” știe la ce mă refer 😉 ).

Am făcut și câteva poze, pe care le găsiți aici (thanks go to michou, că dacă nu era el eu aș fi fost doar în spatele camerei 🙂 ).

Ce-ar mai fi de zis? Doar atât – „The enemy’s base is down!” 😀

2 Comments »

  1. miChou Said,

    May 19, 2008 @ 21:01

    All your beer are belong to us 😛

  2. UberGeek » Blog Archive » BEST Engineering Competition - finala Said,

    May 24, 2008 @ 0:29

    […] despre bunul-simțserban on Din nou despre bunul-simțnexus on Din nou despre bunul-simțmiChou on BEST, Adobe, Ender2nash on […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment